XIAOMI YI 4K ACTION CAM

79 990 Ft

sportkamera – FEKETE

Elfogyott

Kategória:

Leírás

XIAOMI yi logo red  4K ACTION CAM 

sportkamera

EU verzió

yi 4k 01

A TE VILÁGOD 4K-BAN

A professzionális minőség számodra is elérhető a beépített, új generációs Ambarella A9SE75 chip, a Sony IMX377 képszenzor és a 7 rétegű üveg lencsék által. A felvétel 4K felbontásban, 30 képkocka/másodperces sebességgel, 60 mbps-on pörög, amely a megszokott 1080p minőség NÉGYSZERESE! A Yi 4K akciókamerával új magasságokat érhetsz el!

 

ÉLJ ELEVENEN

A YI 4K kamera a jelenleg elérhető legfejlettebb technológiát nyújtja, maximális megbízhatóságot, sokoldalúságot és egyszerű használatot biztosítva ezzel.
yi action cam sportkamera fekete t02

 A VILÁG VEZEZTŐ TECHNOLÓGIÁI– EGYETLEN VÉKONY KAMERA TESTÉBE ZÁRVA

Az újgenerációs Ambarella A9SE75 chip, a Sony IMX377 Exmor szenzor, a 7 rétegű LCE üveg lencsék és a 4K/30fps-60mbps felvételkészítés a kategóriában a legjobbak közé számít!

 

LEGYÉL SASSZEM

A 7 rétegű, különleges bevonattal, F2.8 nagy apertúrájú / nagy nyereségű rendelkező lencse megnöveli a beeső fényt és éles, részletes képet ad.

 

yi action cam sportkamera fekete t03BEÉPÍTETT, RETINA FELBONTÁSÚ, KARCÁLLÓ LCD, GORILLA GLASS BEVONATTAL

Az egyedi, 330ppi részletességű és magas érzékenységű retina érintőképernyő 2,19” méretével az intuitív kezelhetőséget nyújt.
Gorilla Glass bevonat megvédi a karcoktól és a kisebb sérülésektől. 160°-os betekintési szöggel rendelkezik, így bármilyen helyzetben helyesen tudod megkomponálni a képet a mintegy 640×360 pixeles felbontású kijelzőn. Irányítsd a Yi 4K kamerádat csupán egy ujjaddal, egy kézzel.

 

 FILMEZZ TOVÁBB YI-VEL!

A nagy kapacitású, 1.400 mAh-ás akkumulátort kalandoroknak és fényképészeknek fejlesztettük ki, ezért a világ egyik legjobb akkumulátor celláját, az 1.400 mAh-ás 4.4 V-os Lithium-Ion verziót választottuk az Amperext Technology-tól. A Yi 4K kamera veled lehet 8 órán keresztül készenlétben! Menj ki a terepre és filmezz akár 120 percig 4K-ban egyetlen feltöltéssel!

FELEJTSD EL A VÁRAKOZÁST AZ ÚJ,
NAGY SEBESSÉGŰ BROADCOM WIFI-VELyi action cam sportkamera fekete t04

A világ egyik vezető telekommunikációs félvezető gyártójának megoldását implementáltuk a Yi 4K kameránkba: a legújabb Broadcom BCM43340 chippel egy pillanatot sem kell várnod! Támogatja a 802.11a/b/g/n 2.4G/5GHz WiFi szabványokat, és továbbfejlesztett interferencia-szűrési technológiát is. A letöltési sebesség elérheti a 30 Mbps sebességet, így több időd marad a filmezésre, szerkesztésre és megosztásra.

FILMEZZ, SZERKESSZ ÉS  OSSZ MEG, AKÁR EGY PROFI
A YI KAMERA ALKALMAZÁSSAL

Gyors és hatékony videószerkesztés, kép és videó szűrők, zenei opciók. Egyszerű és elég a kezdőknek a használathoz, de professzionális végeredményt kaphatsz. Soha többé nem kell a számítógép előtt görnyedned, csak használd az okostelefonodon a YI kamera alkalmazást a tökéletes végeredmény eléréséhez.

 

yi action cam sportkamera fekete t05CSATLAKOZZ ÉS FEDEZD FEL A VILÁGOT!

Ne csak készíts és szerkessz epikus videókat, hanem oszd is meg a YI közösség nemzetközi tagjaival is a YI Discover csatornán.
Amellett, hogy mások videóit / képeit tallózod, oszd meg sajátjaidat, van egy hely számodra is a YI közösségben!

 

IDŐTLEN DIZÁJN ÉS A LEGJOBB TECHNOLÓGIA

Kevesebb, mint 10 gramm a világ vezető képalkotó technológiájából. A YI egyedi all-in-one ütésálló dizájnja elfér a zsebedben és azonnal kész mindenre! A magas minőségű bevonat és dizájn nem csak elsőrangú képalkotó eszközzé, hanem divat-kiegészítővé is teszi YI 4K kamerádat.

yi action cam sportkamera fekete t06AMBARELLA A9SE75 SoC – ALACSONY ÁRAMFELVÉTEL, NAGY TELJESÍTMÉNY

YI 4K Action Camera magja az Ambarella A9SE75 SoCm 28 nm-es CMOS technológiával, 800 MHz-es kétmagos Cortex-A9 ARM processzorral és nagy teljesítményű digitális jelfeldolgozóval (DSP – Digital Signal Processing), amely támogatja az első osztályú H.264 BP/MP/HP szabványt, alacsony áramfelvétellel rendelkezik még 4K/30fps felvétel készítése esetén is. A továbbfejlesztett processzor támogatja továbbá az LDC (Lense Distorsion Correction) technológiát, amely a széles látószögű lencsék torzítását korrigálja, beépített elektronikus képstabilizációval (EIS – Electronic Image Stabilization) és 3D zajszűrős mikrofonokkal rendelkezik, 48000 KHz-es sztereó hangfelvétellel.

SONY EXMOR R IMX377 KÉPSZENZOR – KEVESEBB FÉNY IS ELÉG

Az IMX377 a SONY új képszenzora. Az előző verziókkal összehasonlítva kevesebb áramfelvétel mellett is több képkockát tud rögzíteni az új érzékelő, mindezt még jobb képminőség és kevesebb fényigény mellett. Az új EXMOR szenzor 3840×2160 pixel felbontású, tiszta 4K videó felbontást és 12 megapixeles állóképek készítését támogatja. A 1.55um nagy pixelméretű, magas érzékenységű, nagyméretű szenzor segít a világos felvételeket részletgazdagabbá, a sötétebb környezetben készülteket pedig kevésbé zajosabbá tenni. A YI 4K sportkamera a kalandjaid minden pillanatát tiszta 4K felbontásban, vagy akár 240 képkocka/másodperc sebességgel is rögzíteni tudja.

ELEKTRONIKUS KÉPSTABILIZÁTOR (EIS)

YI 4K kamerában alkalmazott 3 tengelyes giroszkóp és 3 tengelyes gyorsulásmérővel működő elektronikus stabilizátor rendszer érzékeli a kamera elmozdulását. Ha a kamera rázkódik, mozog vagy billen, az elektronikus rendszer kiszámolja és kompenzálja a változást, amely stabil videókat eredményez.

yi 4k eis

YI 4K Action Camera vs. GoPro HERO4 Black

01 02
YI 4K Action Camera GoPro HERO4 Black
Processzor Ambarella A9SE (Legújabb processzor) Ambarella A9 (Régi processzor)
Képszenzor Sony IMX377 12MP 1/2.3″ (Legújabb szenzor) Sony IMX117 12MP 1/2.3″ (Régi szenzor)
Kijelző Beépített 2.19″ retina szélesvásznú érintőképernyő. 640×360 pixel @ 330 ppi Nincs
Akkumulátor üzemidő 120 perc  4K/30 videó felvétel* 65 perc 4K/30 videó felvétel
Wi-Fi modul Broadcom BCM43340 kétsávos, 802.11a/b/g/n, 2.4GHz/5GHz, több, mint 3MB/s letöltési sebesség * (nagy sebesség) Atheros QCA6134X,egysávos 802.11b/g/n, csak 2.4GHz, kb. 1.5MB/s letöltési sebesség * (alacsony sebesség)
Akkumulátor 3.85V 1400mAh 5.39Wh 3.8V 1160mAh 4.4Wh
Giroszkóp / gyorsulásmérő Alacsony áramfelvételű, nagy felbontású, 3 tengelyes giroszkóp és gyorsulásmérő Nincs
Mikrofon Kettős mikrofon Egy mikrofon
Távirányító Energiatakarékos Bluetooth távirányítás Wi-Fi távirányítás
Áramfelvétel és hűtés Csúcskategóriás energiatakarékos 28nm A9SE chip. Nagy teljesítményű hűtőrendszer a stabil videó felvételért. Régi A9 chip magas áramfelvétellel. Túlmelegedés esetén a felvétel leállhat.
Bekapcsolási sebesség 3 másodperc 5 másodperc
Időzítő 3, 5, 10, és 15 másodperc felvételkészítés előtt Nincs
Lassított felvétel 1/8, 1/4 és 1/2 sebességű lassított felvétel direkt támogatás. Nincs szükség későbbi szerkesztése. Nincs
Lencsetorzítás korrekció Beépített támogatás (LDC) Nincs
Elektronikus stabilizáció Támogatott (EIS) Nincs
Lencsék 7 lencsetag, 155°-os látószög 7 lencsetag, 155°-os látószög
Videó mód 4K / 30fps és 720p / 240fps 4K / 30fps és 720p / 240fps
Kép mód 12 megapixeles állóképek 12 megapixeles állóképek
Sorozatfelvétel 30 kép / másodperc 30 kép / másodperc
Time Lapse videó mód 0.5/1/2/5/10/30/60 másodpercenként 0.5/1/2/5/10/30/60 másodpercenként
Körkörös felvétel Folyamatos felvétel (loop) Folyamatos felvétel (loop)
Gyenge fény észlelése Automatikus gyenge fény észlelés, képkocka szabályzás a jobb minőség érdekében Automatikus gyenge fény észlelés, képkocka szabályzás a jobb minőség érdekében
Manuális mód Kézi beállítások: záridő, ISO, expozíció-korrekció, fehéregyensúly Kézi beállítások: záridő, ISO, expozíció-korrekció, fehéregyensúly

 

MICROSOFT HYPERLAPSE TECHNOLÓGIA

A Microsoft által kifejlesztett HyperLapse PRO technológia teljes mértékben támogatja a YI 4K sportkamerát a folyamatos és stabilizált képminőségért. A 3D-s tereket modellező technológia segítségével soha nem látott minőségű time lapse videókat készíthetsz, amelyek kiválók a megosztásra.

ÉJJEL VAGY NAPPAL – A YI-RE SZÁMÍTHATSZ

A képszenzor automatikusan érzékeli a fényviszonyokat, miközben a továbbfejlesztett IPS képfeldolgozó processzor automatikusan beállítja a képkocka-számot és a különböző paramétereket a legjobb képminőség érdekében – alacsony megvilágítás mellett is. A széles látószögű optikák sajnos nagy torzítással rendelkeznek, ez a „hordó-effektus”. Szerencsére, a nagyon erős A9SE75 SoC tartalmaz egy lencsetorzítás-csökkentő (LDC) rendszert (kikapcsolható) amely korrigálja az objektív torzítását. Ezzel megspórolhatod az utólagos szerkesztést és torzításmentes felvételeket menthetsz el és oszthatsz meg.

yi action cam sportkamera fekete t010

 

MANUÁLIS BEÁLLÍTÁSI LEHETŐSÉGEK PROFIK SZÁMÁRA

YI 4K kamera hozzáférést enged az intelligens IQ paraméterek kézi beállításához, megváltoztatásához, mint a záridő, expozíció-kompenzáció (EV), érzékenység (ISO), mérés, fehéregyensúly (WB), stb. 9 mód közül választhatsz, hogy kiaknázhasd a kamera képességeit és professzionális műveket alkoss.

TÉRHATÁSÚ MIKROFONOK

A 360°-os, körsugárzó (omnidirekcionális) mikrofonok szinte stúdió-minőségű hangot nyújtanak, ráadásul egyből két mikrofon áll rendelkezésre, így a kamera 48000 KHz-es sztereó hangfelvételre is képes. A beépített, magasan optimalizált AAC enkóder a hangok minden részletét képes rögzíteni.

 

yi action cam sportkamera fekete t011

 

 

EGY GOMB + EGY ÉRINTŐKÉPERNYŐ = KIVÁLÓ KEZELHETŐSÉG

A YI 4K kamera belsejében rejlő csúcstechnológia egyszerű és intuitív dizájnnal párosul kívül. Minden funkció elérhető csupán egyetlen gomb és az érintőképernyő segítségével. Válaszd ki az üzemmódot, állíts be mindent egy ikon-alapú menürendszerben, mint amelyet egy okostelefonon is megszokhattál. Használd az egy másodperces gyorsindítást egyetlen érintéssel. Ébreszd fel a kamerát az alvó módból, hogy egyetlen emléket se szalassz el. Ha a kamera teljesen ki is van kapcsolva, ekkor is csupán 3 másodperc kell ahhoz, hogy kész legyen a felvételre.

KÉT TELJES ÓRA VIDEÓFELVÉTEL EGYETLEN FELTÖLTÉSSEL

A legújabb Ambarella A9SE75 processzor, az egyedi, nagy kapacitású akkumulátor és a finomhangolt energiagazdálkodási algoritmus miatt a YI 4K kamera 4K/30fps módban 120 perc folyamatos videó felvételre képes egyetlen teljes feltöltéssel. Ez az áttörés nagy rugalmasságot biztosít Neked a 4K videózás terén!