Panasonic SD-YR2550

86 800 Ft

Kenyérsütő

Elfogyott

Kategória:

Leírás

Ízletes. Egyszerű. Saját készítésű.
Ízlelhető minőség.

Az SD-YR2550 kenyérsütőgép kihozza Önből az ínyencet. Nehézségektől mentes lehetőség a kenyerek, sütemények és hasonlók sütésére. Saját készítésű kézműves formák, gluténmentes változat, ízletes pizzatészta stb… mind az Öné lehet.

Ízlelhető minőség

A Panasonic YR2550 kenyérsütőgéppel olyan konyhai segítőhöz jut, amely több mint 34 évnyi tapasztalat tökélyén alapul. A dupla hőfokérzékelő és a legkülönfélébb, tökéletesen beállított funkciók együttese csodás kenyeret produkál ‒ mindig a legjobb minőségben.
Ízlelhető minőség

Nagy különbséget jelent a két hőérzékelő

A legjobb minőségű kenyérhez épp a megfelelő hőmérséklet szükséges. Ezért van az, hogy az YR2550 kenyérsütőgép két beépített érzékelővel állapítja meg a belső és a külső hőmérsékletet, lépésenként optimalizálva a programot. Az eredmény környezeti viszonyoktól függetlenül mindig ízletes lesz.
Nagy különbséget jelent a két hőérzékelő

Kézműves stílusú dagasztási eljárás

A YR2550 otthoni konyhájába varázsolja a pékséget. A titok a Panasonic innovatív technológiájában rejlik, amely egy kézműves pékség dagasztási eljárásait produkálja. Az egyedi dagasztólapát a kenyérformában speciálisan elhelyezett bordákkal együtt alakítja ki a legfinomabb ízű, ideális textúrájú kenyeret.
Kézműves stílusú dagasztási eljárás

Kreativitás manuális beállításokkal

Akár édes, akár sós kenyérnél, süteménynél a manuális beállítás segítségével a kézi dagasztás és keverés fáradsága nélkül alkothat. Különféle kézműves kenyeret készíthet, illetve beállíthatja a dagasztási és kelesztési időket, amelyek alapján saját receptek is készíthetők. Ezután élvezhető az ízletes eredmény.
Kreativitás manuális beállításokkal

Könnyű kenyérsütés keverékekből

Egyszerűen használja a kívánt kenyérkeveréket, adja hozzá a vizet, és kész! Az YR2550 kenyérsütőgép speciális programjaival a friss kenyér könnyen, fáradság nélkül készül. Az ízletes eredmény lenyűgözi Önt és családját.
Könnyű kenyérsütés keverékekből

Négy gluténmentes opció

Az YR2550 kenyérsütőgép ideális gluténintoleranciában szenvedők számára, illetve azoknak, akik egyszerűen kevesebb glutént kívánnak fogyasztani. A gluténmentes kenyeret, süteményt, pizzát és tésztát készítő programoknak köszönhetően azonos íz mellett kihagyhatók az allergének.

Négy gluténmentes opció

A teljes automatizálás eredménye

Minél pontosabb a kenyérkészítés menete, annál ízletesebb az eredmény. Ezért is van az, hogy a YR2550 kenyérsütőgépben élesztő-, mazsola- és magadagoló is található. Ezek automatikusan a keverékhez adják a hozzávalókat épp a megfelelő időben kevesebb erőbefektetéssel következetesen ízletes eredménnyel.
A teljes automatizálás eredménye

31 program a könnyű sütéshez

Akár 31 automatikus program közül választhat, szinte mindenféle kenyeret megsüthet. Teljes kiőrlésű, kovászos és briós, vagy akár sütemény-, lekvár- és pizzatészta, kézi beállításokkal is – az egyetlen korlát az ételek fantáziája.
31 program a könnyű sütéshez

A megfelelő kenyér a megfelelő pillanatban

Mindennap a frissen kisült kenyér illatára ébredhet. Mindössze előző este be kell helyezni a hozzávalókat, majd reggelre beállítani az időzítőt ‒ akár 13 órával előbb. Közepes, nagy vagy extra nagy, akár 1,1 kg-os lehet a vekni különféle barnasági szinttel… sosem volt finomabb a friss kenyér.
A megfelelő kenyér a megfelelő pillanatban

Szakértelem és kiválóság 1987 óta

Minden egyes vekni kenyérrel kiváló sütési eredményt érhet el. A Panasonic több mint 34 éve biztosít kiváló működésű kenyérsütőgépeket. Folyamatosan fejlődő termékeinek fejlesztési alapja a mindenre kiterjedő kutatás.
Szakértelem és kiválóság 1987 óta

Receptek ínyenc énje számára

Ihletet adó, speciális receptek, amelyek a legjobb eredményt biztosítják kenyérsütőgép, illetve a Panasonic más konyhai felszerelésének használata esetén. Még ma keresse fel a Panasonic Experience Fresh webhelyet!
Receptek ínyenc énje számára