Panasonic SD-R2530KXE

99 990 Ft

550W-os kenyérsütő

Szállítási cím a kalkulációhoz

Kategória:

Leírás

Élvezze a friss kenyér egyszerűségét, amelyet a Panasonic Kenyérsütő kínál. Könnyebben elkészíthető, egyéni összetételű, ízletes kenyér, sütemény, pizza és sok egyéb várja, mindig a lehető legjobb eredménnyel. A programok elvégzik Ön helyett a munkát.
Automatikus kenyérsütőgép mazsola- és magadagolóval 30 program: teljes kiőrlésű, briós, sütemény, lekvár, pizzatészta stb. Sütemény- és kenyértészta manuális dagasztás és kelesztés beállításai 4 gluténmentes program: kenyér, sütemény, tészta és pizza Kenyértésztaprogramok Dupla hőmérséklet-érzékelő és 13 órás digitális időzítő.
A Panasonic R2530 kenyérsütőgéppel olyan konyhai segítőhöz jut, amely több mint 34 évnyi tapasztalat tökélyén alapul. A dupla hőfokérzékelő és a legkülönfélébb, tökéletesen beállított funkciók együttese csodás kenyeret produkál ‒ mindig a legjobb minőségben.

Nagy különbséget jelent a két hőérzékelő
A legjobb minőségű kenyérhez épp a megfelelő hőmérséklet szükséges. Ezért van az, hogy a Panasonic Kenyérsütő két beépített érzékelővel állapítja meg a belső és a külső hőmérsékletet, lépésenként optimalizálva a programot. Az eredmény környezeti viszonyoktól függetlenül mindig ízletes lesz.

Kézműves stílusú dagasztási eljárás
A R2530 otthoni konyhájába varázsolja a pékséget. A titok a Panasonic innovatív technológiájában rejlik, amely egy kézműves pékség dagasztási eljárásait produkálja. Az egyedi dagasztólapát a kenyérformában speciálisan elhelyezett bordákkal együtt alakítja ki a legfinomabb ízű, ideális textúrájú kenyeret.

Kreativitás manuális beállításokkal
Akár édes, akár sós kenyérnél, süteménynél a manuális beállítás segítségével a kézi dagasztás és keverés fáradsága nélkül alkothat. Különféle kézműves kenyeret készíthet, illetve beállíthatja a dagasztási és kelesztési időket, amelyek alapján saját receptek is készíthetők. Ezután élvezhető az ízletes eredmény.

Könnyű kenyérsütés keverékekből
Egyszerűen használja a kívánt kenyérkeveréket, adja hozzá a vizet, és kész! Az R2530 kenyérsütőgép speciális programjaival a friss kenyér könnyen, fáradság nélkül készül. Az ízletes eredmény lenyűgözi Önt és családját.

Négy gluténmentes opció
A Panasonic Kenyérsütő ideális gluténintoleranciában szenvedők számára, illetve azoknak, akik egyszerűen kevesebb glutént kívánnak fogyasztani. A gluténmentes kenyeret, süteményt, pizzát és tésztát készítő programoknak köszönhetően azonos íz mellett kihagyhatók az allergének.

A teljes automatizálás eredménye
Minél pontosabb a kenyérkészítés menete, annál ízletesebb az eredmény. Ezért is van az, hogy a YR2530 kenyérkészítő gépben mazsola- és magadagoló is található. Ezek automatikusan a keverékhez adják a hozzávalókat épp a megfelelő időben, kevesebb erőbefektetéssel, ízletes eredménnyel.

30 program a könnyű sütéshez
Akár 30 automatikus program közül választhat, szinte mindenféle kenyeret megsüthet. Teljes kiőrlésű, kovászos és briós, vagy akár sütemény-, lekvár- és pizzatészta, kézi beállításokkal is – az egyetlen korlát az ételek fantáziája.

A megfelelő kenyér a megfelelő pillanatban
Mindennap a frissen kisült kenyér illatára ébredhet. Mindössze előző este be kell helyezni a hozzávalókat, majd reggelre beállítani az időzítőt ‒ akár 13 órával előbb. Közepes, nagy vagy extra nagy, akár 1,1 kg-os lehet a vekni különféle barnasági szinttel… sosem volt finomabb a friss kenyér.

Szakértelem és kiválóság 1987 óta
Minden egyes vekni kenyérrel kiváló sütési eredményt érhet el. A Panasonic több mint 34 éve biztosít kiváló működésű kenyérsütőgépeket. Folyamatosan fejlődő termékeinek fejlesztési alapja a mindenre kiterjedő kutatás.

Receptek ínyenc énje számára
Ihletet adó, speciális receptek, amelyek a legjobb eredményt biztosítják kenyérsütőgép, illetve a Panasonic más konyhai felszerelésének használata esetén.

Jellemzői:

Automatikus kenyérsütőgép mazsola- és magadagolóval
30 program: teljes kiőrlésű, briós, sütemény, lekvár, pizzatészta stb.
Sütemény- és kenyértészta manuális dagasztás és kelesztés beállításai
4 gluténmentes program: kenyér, sütemény, tészta és pizza
Kenyértésztaprogramok
Dupla hőmérséklet-érzékelő és 13 órás digitális időzítő

 

Sütőedény kapacitása 1.1 kg
Sütőedények száma 1
Dagasztó lapátok száma 1
Teljesítmény 550 W
Programok száma 30
Kijelző Van

Funkciók

Melegentartó funkció Van
Gyorssütés funkció Van
Gyümölcs feldolgozó funkció Van
Gluténmentes sütési program Van
Késleltetett indítás Van

Méretek

Szélesség 40.8 cm
Magasság 36.2 cm
Mélység 25.2 cm
Tömeg 7 kg