Panasonic SD-B2510WXE

68 000 Ft

550w-os kenyérsütő

Szállítási cím a kalkulációhoz

Kategória:

Leírás

Az SD-B2510 kenyérsütőgép megkönnyíti életét – mindennap tökéletes friss sós, édes és gluténmentes tésztákat biztosít.

Élvezze a sok program és kenyérkeverék jelentette könnyebbséget. Sosem volt még finomabb a frissen sült kenyér.

Ízlelhető minőség
A Panasonic B2510 kenyérsütőgéppel olyan konyhai segítőhöz jut, amely több mint 34 évnyi tapasztalat tökélyén alapul. A dupla hőfokérzékelő és a legkülönfélébb, tökéletesen beállított funkciók együttese csodás kenyeret produkál, mindig a legjobb minőségben.

Nagy különbséget jelent a két hőérzékelő
A legjobb minőségű kenyérhez épp a megfelelő hőmérséklet szükséges. Ezért van az, hogy a B2510 kenyérsütőgép két beépített érzékelővel állapítja meg a belső és a külső hőmérsékletet, lépésenként optimalizálva a programot. Az eredmény környezeti viszonyoktól függetlenül mindig ízletes lesz.

Kézműves stílusú dagasztási eljárás
A B2510 konyhájába varázsolja a pékséget. A titok a Panasonic innovatív technológiájában rejlik, amely egy kézműves pékség dagasztási eljárásait produkálja. Az egyedi dagasztólapát a kenyérformában speciálisan elhelyezett bordákkal együtt alakítja ki a legfinomabb ízű, ideális textúrájú kenyeret.

Négy gluténmentes opció
A B2510 kenyérsütőgép ideális gluténintoleranciában szenvedők számára, illetve azoknak, akik egyszerűen kevesebb glutént kívánnak fogyasztani. A gluténmentes kenyeret, süteményt, pizzát és tésztát készítő programoknak köszönhetően azonos íz mellett kihagyhatók az allergének.

Könnyű kenyérsütés keverékekből
Egyszerűen használja a kívánt kenyérkeveréket, adja hozzá a vizet, és kész! A B2510 kenyérsütőgép speciális programjaival a friss kenyér könnyen, fáradság nélkül készül. Az ízletes eredmény lenyűgözi Önt és családját.

 

Sütőedény kapacitása 11 kg
Sütőedények száma 1
Dagasztó lapátok száma 1
Teljesítmény 550 W
Programok száma 21
Kijelző Van

Funkciók

Melegentartó funkció Van
Gyorssütés funkció Van
Gyümölcs feldolgozó funkció Van
Gluténmentes sütési program Van
Késleltetett indítás Van

Méretek

Szélesség 40.8 cm
Magasság 36.2 cm
Mélység 25.2 cm
Tömeg 6.5 kg