Panasonic RP-BTS35y

13 990 Ft

BT fülhallgató

Szállítási cím a kalkulációhoz

Kategória:

Leírás

Érjen el még többet a WINGS segítségével
A BTS35 Bluetooth-fülhallgató dinamikus vezeték nélküli hanglejátszást biztosít. IPX5 vízállóságú és verejtékálló kivitelű. Minden testmozgás közben biztosan a fülön marad. Stabil illeszkedést és kényelmes vezeték nélküli lejátszást kínál.

Sosem esik ki
3D-Flex sportklipsz, gyorsilleszkedő beállító és csatornakialakítás
A fület körülölelő horogrész szabadon hajlítható, ezáltal kényelmes és optimális illeszkedést nyújt. Ha egyszer beállította fejalakjának megfelelően, a 3D-Flex klipsz megőrzi a formáját, és még sportolás közben is pontosan illeszkedik a fülre. A BTS35 fülhallgató tökéletesen illeszkedik a fülbe, így bármilyen intenzív mozgást igénylő sport közben hallgathatja kedvenc zenéit.

Verejtékálló, IPX5 vízállóságú kivitel
Sportoláshoz való, masszív kivitel

Az IPX5 vízállósági besorolású és verejtékálló kivitelű BTS35 fülhallgató megbízható edzőtárs. A BTS35 esőtől és verejtéktől függetlenül folyamatos hangélményt biztosít edzés közben.

Rövid feltöltés, hosszú használati idő
Gyorstöltés-kompatibilis

A BTS35 fülhallgató mindössze 15 perc töltéssel akár 70 percig használható. Még ha el is feledkezik a feltöltésről, egy rövid várakozás után a készülék hosszabb használatra kész. A teljes feltöltés után 6 órányi lejátszást biztosít.

Erős basszus
A lelkesítő dinamikus hangzás elősegíti az intenzív edzést
A BTS35 fülhallgató 9 mm-es hangsugárzójának erős basszusával biztosítja a határozott ütemek élvezetét. Fül mögött elvezetett, lapos kábelével jelentősen csökkenti a mozgással járó zajt, és tiszta hangzást biztosít. A testmozgást hangulatossá tevő BTS35 fülhallgatóval könnyebben megy az edzés.

Típus Fülbe dugható
Vezeték nélküli Igen
Hatótávolság 10 méter
Beszélgetési idő 6 óra
Készenléti idő 120 óra
Töltési idő 1.5 óra