Panasonic RP-BTS10

12 800 Ft

vezeték nélküli fülhallgató

Szállítási cím a kalkulációhoz

Leírás

. . Bemutatjuk új edzőtársát

A természetes illeszkedésű, határozott basszusú és mindössze 22 grammos RP-BTS10 a legkeményebb edzés közben is biztosítja a gazdag zenei hangzást. Bluetooth-kapcsolat feltöltési gondok nélkül: fogja és vigye.

. . Gyors töltés, szabályozhatóság és csodás hang

A könnyű RP-BTS10 szabályozható akasztójával pontosan követi a fül alakját. Emellett Bluetooth-csatlakozást és 14,3 mm-es hangsugárzójával masszív basszust biztosít. Nyitott kialakításával átengedi a külvilág hangjait, hogy el ne szakadjon környezetétől. Akkumulátora több mint 4 órás, kialakítása pedig vízálló.

. . Gyors és stabil illeszkedés
. gyorsilleszkedő beállító és állítható klipsz lágy elasztomerrel

A gyorsilleszkedő beállító és az állítható klipsz gondoskodik az azonnali viselhetőségről és a biztos tartásról akár sport közben is. A klipsz a jobb ellenálló képesség érdekében lágy, mégis erős elasztomerrel készült, és remekül illeszkedik. Így viselése minimális stresszel jár.

. . Tökéletes sportoláshoz
. Hagyományos fülhallgató, IPX2 szintű cseppállósággal

Tompítás helyett a hagyományos stílusú fülhallgatók a környezeti hangokat biztonsági okokból beengedik sporttevékenység közben. A környezeti hangok tehát hallhatók maradnak az edzőteremben, illetve a kültéri kocogáskor is. IPX2 szintű cseppálló kialakítása pedig megvédi a fülhallgatót az izzadságtól, ideálissá téve sportoláshoz.

. . Szuperkönnyű kialakítású
. Könnyű fülklipsz

A BTS10 fülklipsz össztömege mintegy 10 g fülenként. Annyira könnyű, hogy az ember el is felejti, rajta van-e. Ideális olyan sportolóknak, akiknek a zene segít koncentrálni.

. . Éles, erős basszus
. Erőteljes, 14,3 mm-es neodímium hangsugárzók basszuserősítővel

Tokozat: A 14,3 mm-es neodímium hangsugárzó egység által létrehozott masszív basszust a basszuserősítő technológia zárósapkája irányítja közvetlenül a fülbe. Az intenzív gyakorlatok közben tiszta és erőteljes basszusütemet hallgathat.

 

Típus Fül mögé helyezhető
Adatátvitel Vezeték nélküli
Csatlakozás Bluetooth
Min. frekvencia 18 Hz
Max. frekvencia 20000 Hz
Érzékenység 113 dB
Névleges impedancia 23 Ohm
Mikrofon Van
Hangerőszabályzó Van
Tömeg 19 g