Panasonic NN-GD462

52 900 Ft

1200w Grillezős mikrósütő

Elfogyott

Kategória:

Leírás

3 csillag az ízletes és egészséges ételeknek

Panasonic NN-GD462M invertertechnológiás mikrosütői különösen gondosan bánnak az ételek értékes összetevőivel. A hagyományos mikrosütőkhöz képest egyenletesebb energiaközlés révén az ételek egyenletesebben és mintegy 30%-kal gyorsabban olvaszthatók. Mostantól elbúcsúzhat a meg nem főtt részektől és az étel közepén maradó fagyott daraboktól. Ennek az invertertechnológiának az előnye sütés közben mutatkozik meg a legnyilvánvalóbban: az ételek nemcsak gyorsabban, hanem kíméletesebben készülnek el. Ily módon az ízek, a fontos tápanyagok és az egészséges vitaminok is jobban megőrződnek. Az eredmény: ízletes és tápanyagtudatos konyha.

Érzékelős technológia automatikus sütéshez

A típusban található nedvességérzékelő kiküszöböli a próbálgatást, és a gőz megfigyelésével beállítja a pontos elkészítési időt. Csak az ételtípust kell kiválasztani, és megnyomni a Start gombot. A teljesítményt, időt és tömeget nem kell beállítani, mert a sütő gondoskodik a mindig tökéletes és problémamentes eredményről.

A mikrohullám gyorsasága a grill ropogósságával

A mikrohullám és a grill egyidejű használatával az étel gyorsan elkészül, mégis autentikus grillezett felületűre sül. Ideális pizzasütéskor, de még friss zöldségek grillezéséhez is – töredék idő alatt kész, mégis ínycsiklandó grillezett minőségű.

A mikrohullámú sütő grillfunkciójának hála odabent is készíthetsz finom, grillezett ételeket. Belül porhanyós, kívül ropogós – ahogy kell.

Automatikus programok

Hála a gyárilag telepített programoknak, nem kell a helyes beállításokon törni a fejed. Csak válaszd ki az adott ételhez passzoló programot, és a mikró automatikusan az annak megfelelő beállításokat alkalmazza.

Kiolvasztó funkció

Az olvasztó funkció segítségével percek alatt felolvaszthatod a fagyos élelmiszereket. Ha minden hozzávaló kiolvadt, kezdődhet a sütés-főzés, – akár a mikróban is.

A kiolvasztandó étel súlyának betáplálása után a sütő automatikusan kiválasztja a legmegfelelőbb teljesítményt és időtartamot.

Digitális kijelző

A digitális kijelzőn folyamatosan nyomon tudja követni az adott főzési, illetve melegítési program és folyamat előrehaladását, valamint a kiválasztott program aktuális állapotát.

Mikro teljesítmény: 1200 W
Grill teljesítmény: 1100 W
Szélesség: 525 mm
Magasság: 310 mm
Mélység: 414 mm
Tömeg: 12.5 kg