Panasonic NN-GD38HS

99 990 Ft

Inverteres mikrohullámú sütő grillezővel, Steam+ párolóedénnyel, 17 program

Szállítási cím a kalkulációhoz

Kategória:

Leírás

 • Inverteres technológia az energia pontos adagolására
 • 1000W inverteres mikrohullámú teljesítmény
 • 1000W Quartzgrill teljesítmény
 • Grillező mikrohullámú sütő kiegészítő
 • Steam+ párolóedénnyel: egyszerű párolás, főzés, ropogósra grillezés és gőzölő grillezés
  A pirítóedény a mikrohullám elnyelésével forrósodik fel,
  a rozsdamentes acél fedő pedig nem engedi át a mikrohullámokat
 • 17 automata programmal (Steam+ edénnyel 8)
 • Programok: Időhosszabbítás + Quick 3
 • 23 literes

Hatékonyság gombnyomásra

A Quick 30 funkcióval gyorsan és egyszerűen, minden további beállítás nélkül indítható 30 másodperces ételkészítés. Az időhosszabbítási funkció a konyhai műveleteket rugalmasabbá teszi. Ha az automatikus program ideje nem elegendő, és hosszabb ideig kívánja sütni-főzni az ételt, akkor az időhosszabbítási funkcióval tetszőlegesen növelhető az idő. Végül pedig a nem kívánt ételszagot az Aqua Clean funkció használatával megszüntetheti a készülékben. Egyszerűen helyezzen citromos vizes edényt a mikrohullámú sütőbe, majd nyoma meg az Aqua Clean gombot. Ez forrásba hozza az edényben lévő vizet, és a sütőtérben keletkező gőz minden tisztítószer felhasználása nélkül szagtalanítja és tisztítja a készüléket.

Egészséges főzés kiegészítő Steam+ edénnyel

Az NN-GD38 grillező mikrohullámú sütő tartozéka a Steam+ edény, amellyel egyszerű és gyors a párolás, illetőleg a grillezés.

A párolás az egyik legjobb módja a „gyors friss étel” elkészítésének, még ha elfoglalt is az ember. A 23 literes grillező mikrohullámú sütő (NN-GD38H/NN-SD28H, NN-GD36H, NN-GD35H) a Panacrunch grillezés sikerén alapul, és az új kiegészítő Steam+ edényen, amely elegáns, rozsdamentes acél fedőjével kombinálja a grillezést és a párolást.

A négy különféle elkészítési módot kínáló kiegészítő Steam+ edény megbízható konyhai eszköz. A gőzöléssel, főzéssel, ropogós grillezéssel és pároló grillezéssel a legkülönfélébb ízletes ételek készíthetők el otthon. A Panacrunch fedelének felhelyezésével az étel párolható „csak gőzzel”, hiszen a rozsdamentes acél fedő a mikrohullámokat az ételkészítés folyamán visszaveri. A korábbi Panacrunch kiegészítőhöz hasonlóan ez az edény is ropogós textúrát hoz létre az étel alján az esetleges zsiradékfelesleget a szélekre kivezetve.

A Panasonic Steam+ kiegészítő edény számos további lehetőséget kínál. Ez az univerzális mikrohullámúsütő-család lédús ételeket készít, megőrizve a friss hozzávalók tápanyagtartalmát, tehát gyorsan állít elő jó minőségű friss ételt.

Invertertechnológia: egyszerűen jobb megoldás

A Panasonic invertertechnológia előnyeinek áttekintése:

 1. Az energiaközlés folyamatos vezérlésű. Az ételek gyorsabban és kíméletesebben olvaszthatók és süthetők ezzel a módszerrel.
 2. A hatékonyabb energiaátalakítás és az alacsony készenléti energiafogyasztás megtakarítást jelent az áramszámlán.

3 csillag az ízletes és egészséges ételeknek

A Panasonic invertertechnológiás mikrosütői különösen gondosan bánnak az ételek értékes összetevőivel.

A hagyományos mikrosütőkhöz képest egyenletesebb energiaközlés révén az ételek egyenletesebben és kb. 30%-kal gyorsabban olvaszthatók. Mostantól elbúcsúzhat a meg nem főtt részektől és az étel közepén maradó fagyott daraboktól. Ennek az invertertechnológiának az előnye sütés közben mutatkozik meg a legnyilvánvalóbban: az ételek nemcsak gyorsabban, hanem kíméletesebben készülnek el. Ily módon az ízek, a fontos tápanyagok és az egészséges vitaminok is jobban megőrződnek. Az eredmény: ízletes és tápanyagtudatos konyha.