PANASONIC NN-GD36HM

84 900 Ft

Inverteres mikrohullámú sütő grillezővel, Steam+ párolóedénnyel, 17 program

Szállítási cím a kalkulációhoz

Kategória:

Leírás

Hatékonyság gombnyomásra

A Quick 30 funkcióval gyorsan és egyszerűen, minden további beállítás nélkül indítható 30 másodperces ételkészítés. Az időhosszabbítási funkció a konyhai műveleteket rugalmasabbá teszi. Ha az automatikus program ideje nem elegendő, és hosszabb ideig kívánja sütni-főzni az ételt, akkor az időhosszabbítási funkcióval tetszőlegesen növelhető az idő. Végül pedig a nem kívánt ételszagot az Aqua Clean funkció használatával megszüntetheti a készülékben. Egyszerűen helyezzen citromos vizes edényt a mikrohullámú sütőbe, majd nyoma meg az Aqua Clean gombot. Ez forrásba hozza az edényben lévő vizet, és a sütőtérben keletkező gőz minden tisztítószer felhasználása nélkül szagtalanítja és tisztítja a készüléket.

Egészséges főzés kiegészítő Steam+ edénnyel

Az NN-GD36 grillező mikrohullámú sütő tartozéka a Steam+ edény, amellyel egyszerű és gyors a párolás, illetőleg a grillezés.

A párolás az egyik legjobb módja a „gyors friss étel” elkészítésének, még ha elfoglalt is az ember. A 23 literes grillező mikrohullámú sütő (NN-GD38H/NN-SD28H, NN-GD36H, NN-GD35H) a Panacrunch grillezés sikerén alapul, és az új kiegészítő Steam+ edényen, amely elegáns, rozsdamentes acél fedőjével kombinálja a grillezést és a párolást.

A négy különféle elkészítési módot kínáló kiegészítő Steam+ edény megbízható konyhai eszköz. A gőzöléssel, főzéssel, ropogós grillezéssel és pároló grillezéssel a legkülönfélébb ízletes ételek készíthetők el otthon. A Panacrunch fedelének felhelyezésével az étel párolható „csak gőzzel”, hiszen a rozsdamentes acél fedő a mikrohullámokat az ételkészítés folyamán visszaveri. A korábbi Panacrunch kiegészítőhöz hasonlóan ez az edény is ropogós textúrát hoz létre az étel alján az esetleges zsiradékfelesleget a szélekre kivezetve.

A Panasonic Steam+ kiegészítő edény számos további lehetőséget kínál. Ez az univerzális mikrohullámúsütő-család lédús ételeket készít, megőrizve a friss hozzávalók tápanyagtartalmát, tehát gyorsan állít elő jó minőségű friss ételt.

Invertertechnológia: egyszerűen jobb megoldás

A Panasonic invertertechnológia előnyeinek áttekintése:

  1. Az energiaközlés folyamatos vezérlésű. Az ételek gyorsabban és kíméletesebben olvaszthatók és süthetők ezzel a módszerrel.
  2. A hatékonyabb energiaátalakítás és az alacsony készenléti energiafogyasztás megtakarítást jelent az áramszámlán.

3 csillag az ízletes és egészséges ételeknek

A Panasonic invertertechnológiás mikrosütői különösen gondosan bánnak az ételek értékes összetevőivel.

A hagyományos mikrosütőkhöz képest egyenletesebb energiaközlés révén az ételek egyenletesebben és kb. 30%-kal gyorsabban olvaszthatók. Mostantól elbúcsúzhat a meg nem főtt részektől és az étel közepén maradó fagyott daraboktól. Ennek az invertertechnológiának az előnye sütés közben mutatkozik meg a legnyilvánvalóbban: az ételek nemcsak gyorsabban, hanem kíméletesebben készülnek el. Ily módon az ízek, a fontos tápanyagok és az egészséges vitaminok is jobban megőrződnek. Az eredmény: ízletes és tápanyagtudatos konyha.

Szín
Ezüst
Műszaki adatok
Sütőtér űrtartalma
23 l
Inverteres
Igen
Mikrohullámú teljesítmény
1000 W
Grillezési teljesítmény
Kvarc, 1000 W
Hőlégkeveréses sütő
Mikrohullámú teljesítményszintek
6
Grillezési teljesítményszintek
3
Kombi beállítások
3
Automata programok
17 (Steam+ edénnyel 8)
Fogótányér mérete
285 mm
Belseje
Akrilszürke
Ajtóháló
Ezüst keret
Kezelőpanel
Érintő/tárcsa
Belső méret (Szé×Mé×Ma)
315×353×178
Külső méret (Szé×Mé×Ma)
488×395×279
Kiegészítők
Fogótányér (kerek üvegtálca)
Igen
Kerek tartórács
Igen
Kerek zománcozott tálca
Szögletes zománcozott tepsi
Szögletes rács
Szögletes üvegtálca
Szikravédő gyűrű
Steam+ edény
Igen
Kerek Panacrunch edény
Fő jellemzők
Automata útmutató
Káosz/turbókiolvasztó
Igen
Turbósütés
Gyors 30 másodperces (Quick 30) beállítás
Igen
Időhosszabbítás
Igen
Gyermekzár
Igen
Memória
Aqua Clean
Nyelvek
TBC
EAN-kódok
TBC
Tömeg
Nettó tömeg, kg (üvegtálcával és görgős koronggal)
10,0 kg
Nettó tömeg (kg)
12,5 kg
Csomagolás
Kartondobozméret (m³)
0.07415
Szé × Mé × Ma (mm)
535×420×330
Fogyasztás
Készenléti mód
TBC
Zaj
Zajszint
TBC