Panasonic NN-CD575

109 800 Ft

Inverteres Kombi mikrohullámú sütő

Szállítási cím a kalkulációhoz

Kategória:

Leírás

NN-CD575MEPG kombinált sütő

Az új kombi Slim-Line a konyhaművészetek mestere. A karcsú, felső ventilátoros kialakítású Slim-Line valódi sütőként működik.

20%-kal több hely a konyhapulton a felső ventilátoros kialakításnak köszönhetően. Az intelligens belső kialakításnak köszönhetően a hagyományos sütőkhöz képest mintegy 20%-kal kisebb a termék mélysége, miközben a sütőtér a lehető legnagyobb. Így a konyhapulton is több a szabad hely.

„Touch and Dial” Egyszerű, letisztult kialakítás. Számos kényelmi funkció áll rendelkezésre, többek között az automatikus menü, a szövegkiírás és a használati útmutató.

Megnövelt sütőtér. Azáltal, hogy eltávolítottuk a ventilátort a sütő hátuljáról, sikerült megnövelnünk annak belső méretét. Ez tette lehetővé egy 30 literes osztályú forgótányér használatát a 27 literes mikrohullámú sütőben, ami jelentősen megnövelte a sütőteret.

Párhuzamos kombinált sütés. A mikrohullámú energiával gyorsan elkészítheti az ételeket, a grillfunkcióval pedig biztosíthatja a hagyományos színt és ropogósságot. Mindez párhuzamosan történik, így az étel gyorsabban elkészül.

Ínycsiklandozó eredmény a felső ventilátoros kialakításnak köszönhetően. A felső ventilátor több hőt képes elvezetni, a forgótányér pedig egyenletes melegítést biztosít, így a végeredmény is finomabb. Mindez a Panasonic gondos tervezésének eredménye.

Egyszerűen ropogósra piríthatja a fogások alját. A mikrohullámú sütő közvetlenül az ételt melegíti fel, az étel felső részét pedig a grill funkció pirítja.A mikrohullámok elnyelése és hőenergiává történő átalakítása, hogy az étel alja ropogós legyen.

11 előbeállításos automatikus menü a könnyű sütésért.

Az ételkészítés új módja. Fedezze fel a friss és egészséges ételkészítés örömét a Panasonic invertertechnológiájával. A precíz teljesítményszabályzással a fogások egyenletes hővel és gyorsan készülnek el.A belül szaftos rózsaszín, kívül ropogós steak készítése mindig komoly kihívás. A Panasonic mikrohullámú invertertechnológiájával és grill funkciójával viszont egyszerű. A maximális teljesítményt ciklikusan ki-be kapcsoló, hagyományos eljárással ellentétben ez a készülék még a legproblémásabb fogást is optimális teljesítményszinten tartja. Még a steak gyors kiolvasztása sem probléma. Az étel nemcsak kíméletesebben, de gyorsabban is készül.

Miben különböznek a Panasonic inverteres mikrohullámú sütői az inverter nélküli készülékektől? A hagyományos mikró a maximális teljesítményt kapcsolja ki-be, míg az inverteres készülék az optimális teljesítményt tartva, gyorsan és egyenletesen készíti az egészséges fogásokat.A hagyományos mikróban nehéz leégetés nélkül csokoládét olvasztani. A bébiétel még nagyobb gond, hogy ne is hevüljön túl, és ne is maradjanak benne hideg részek. A Panasonic invertertechnológiájának köszönhetően még a legproblémásabb étel is egyenletesen melegíthető, illetve olvasztható ki – rekordsebességgel.

Idő- és energiatakarékos. A különféle funkciók kombinálásával az ételkészítés akár 40%-kal¹ felgyorsulhat. Az invertertechnológia nélküli mikrók ellenben csak egymás után végzik el a funkciókat, ezért az elkészítés hosszabb időt vesz igénybe. Összevonható a mikrohullám a konvekcióval vagy a grill funkcióval – illetve használható az összes egyszerre is. Sőt üzemeltetés közben megtakarítható 19% energia, illetve készenlét módban akár 50% is.

 

  • Slimline 27 literes kombi sütő
  • 1000 W-os inverteres mikrosütő légkeveréses hőkeringetéssel
  • 1300 W-os kvarc grill
  • Felső ventillátoros kialakítás
  • Megnövelt sütőtér
  • Párhuzamos kombinált sütés ( mikro+ grill )
  • 11 előbeállításos automatikus menü a könnyű sütésért
  • Egyenletes forrósítás és kiolvasztás
  • Idő és energia takarékos
  • Extra tartozékok:zománcozott sütőtál, Panacrunch tál, grill rács