Panasonic EW-DP52

61 800 Ft

elektromos fogkefe

Szállítási cím a kalkulációhoz

Kategória:

Leírás

A két motorral felszerelt fogkefe teljes körű szájhigiéniát tesz lehetővé, a fogágy tisztításától a fogágy betegségek megelőzésére szolgáló fogágy ápolásáig és az elszíneződések eltávolításáig.

Az alkalmazott kettős hatás a szabványos vízszintes mozgásokon kívül egyedi függőleges mozgásokat generál, így még alaposabban tisztítja meg a fogakat a lepedéktől és tökéletes szájhigiéniát biztosít.
A finom sörtéjű kefével végzett vízszintes tisztítás az íny mentén alaposan eltávolítja az ételmaradékot. A fogkefe használatával egészséges fogínynek és fogaknak örvendhetnek.

Kutatások alapján a Panasonic kifejlesztett egy szónikus fogkefét, amely a parodontális zsebek higiéniájára fókuszál, és még hatékonyabb, mint a kézi fogkefével végzett fogmosás.

1) A nagyon finom sörték mélyen behatolnak a parodontális zsebekbe.
2) A hatékony lepedékeltávolítás biztosítja az ínyvonal mentén történő tisztítást.
3) A hangrezgés alaposan eltávolítja a lemezt.

A két kefemotor kettős hang vibrációs üzemmódot generál az alaposabb tisztítás érdekében. Több mint 31 000 vízszintes mozgás percenként és 12 000 függőleges mozgás.

Az alapos higiéniát a túlzott tisztítás elkerülése mellett a kefemozgások amplitúdójának automatikus változása biztosítja.