Panasonic EW-DJ10

13 800 Ft

Szájzuhany 160ml

Szállítási cím a kalkulációhoz

Kategória:

Leírás

Panasonic EW-DJ10-A503

Élvezze a ragyogó mosolyt és a maximális szájüreg tisztaságot ezen kiváló Panasonic termék igénybevételével. Már néhány használat után is a mosolya fehérebbé válik és a lehelete sokkal frissebb lesz. Az egyszerű tervezése és formai kivitelezése alkalmassá teszi a készüléket az utazások során történő használatra is.

Az elektromos szájüreg zuhany könnyedén képes megtisztítani a fogakat és fogak közötti réseket. A szájüregben lévő baktériumokat eltávolítja még a legnehezebben hozzáférhető helyekről is. Hála a készülék zuhany fúvóka kialakításának képes az íny masszírozására és ezzel megakadályozza a vérzésüket. A készülék alkalmas azon felhasználók számára is, akik foghíddal és fogszabályozóval rendelkeznek.

A tartályt fel lehet tölteni egészen165 ml mennyiségű vízzel vagy szájvíz oldattal. Két lehetséges beállítást lehet választani a víz sugár nyomásra. A szivattyú 1600 impulzus percenkénti teljesítménnyel képes működni. A terméket akár 20 percig lehet folyamatosan használni töltés nélkül. Azzal a lehetőséggel, hogy a fogkefe cserélhető, a maximális mértékű higiénia  folyamatosan fenntartható.

Méretek:
218 × 51 × 61 mm

Tömeg:
210 g

Legfontosabb jellemzői

  • Nagyon kompakt fogászati szivattyú, utazáshoz alkalmas
  • Letisztult és egyszerű formai kialakítás
  • Zuhanyzás kétféle nyomás beállítással
  • A folyadékot tartalmazó tartály térfogata 165 ml
  • Tökéletes szájüreg tisztaság