Panasonic EW-1411

26 900 Ft

Szájzuhany, 2 fejjel, töltő állomással

Elfogyott

Kategória:

Leírás

  • Fogközök tisztítása
  • Erős JET mód maximálisan kb. 590 kPa nyomással
  • Parodontális tasakok tisztítása
  • AIR IN mód finom légbuborékokkal
  • Választható 4 móddal rendelkező vízsugár
  • JET/INTERDENTAL/AIR IN (REGULAR)/AIR IN (SOFT)
  • vezeték nélküli

 

A  Panasonic szájzuhany egy vízsugár segítségével kitakarítja a fogak között maradt ételmaradékot és kimossa a parodontális tasakokban található lebegő plakkokat. A vízsugárban található levegő a fogíny kényelmes stimulálására is felhasználható. A szájzuhany használata javítja a fogíny egészségi állapotát két hét használat után .( A japán Fogászati Egyetem parodontológiai osztályán végzett klinikai vizsgálat szerint. )

A Panasonic saját fejlesztésű vízszivattyús technológiája erőteljes, kb. 590 kPa nyomású vízsugarat állít elő. A vízöblítés hatékonyan tisztítja meg a fogmosással el nem érhető területeket a fogak között, valamint a hidak, a fogszabályozók és a koronák mellett. Az erőteljes vízsugár eltávolítja az ételmaradékot a szájüregből.

INTERDENTAL módban a vízáramlás szakaszos, így csak minimális mennyiségű víz vész kárba a fúvóka mozgatásakor. A JET móddal összehasonlítva kb. 1/4 mennyiségű víz felhasználásával kínál hatékony tisztítást. A tisztítás ideje kb. 4-szer hosszabb a hagyományos típushoz* képest. * Az EW1211-hez képest.

Kimossa a parodontális tasakokban rejtőző, parodontális betegséget okozó baktériumokat egy erős, mégis gyengéd vízáramlással. Válassza az AIR IN módot, ha közvetlenül a parodontális tasakokat szeretné megcélozni a finom légbuborékokat tartalmazó, gyengéd vízáramlással.

A Panasonic saját fejlesztésű vízáramlás-szabályozási technológiája a finom légbuborékokat vízzel keveri, hogy gyengéd, kb. 390 kPa nyomású vízsugarat hozzon létre. Az AIR IN mód két erősség-beállítási lehetőséggel is rendelkezik, amelyek közül az egyik kb. 200 kPa nyomású, lágy vízsugarat biztosít.