Panasonic ES-LV6Q

94 900 Ft

5 pengés borotva

Elfogyott

Kategória:

Leírás

Bemutatkozik a következő generációs ES-LV6Q borotva Multi-flex 5D fejjel, japán 5 pengés technológiával és lineáris hajtómotorral.

Multi-Flex 5D fej

Egy újonnan kifejlesztett felfüggesztési mechanizmus javítja a fej 5D mozgását. A rugalmas fejmozgás az arc kontúrjának jobb követését teszi lehetővé. Közelebbi érintkezés a simább borotválásért. Egy újonnan kifejlesztett felfüggesztési mechanizmus javítja a fej 5D mozgását. A rugalmas fejmozgás az arc kontúrjának jobb követését teszi lehetővé. Közelebbi érintkezés a simább borotválásért.

5 pengés nyírórendszer sima csúszkával

A három jellegzetes lemezminta kombinációja a legnehezebben elérhető részekről is egyenletesen eltávolítja a szőrzetet. Fésűs penge A hosszú szálak jobb előzetes vágását biztosítja. Gyors emelőlemez A hátrafelé vékonyodó élek még az áll alatti szőrzetet is megfogják és levágják. Egyengető lemez A külső védőlemezek a legmakacsabb szőrszálakat is megfogják és levágják az alapos borotválás érdekében. Sima csúszka A sima csúszka görgőinek köszönhetően a borotvafej könnyen elfordul, valamint oldalra csúszva siklik a bőrön és csökkenti a súrlódást.

Nanopolírozott, 30°-os belső pengék

A belső pengék hegyes, 30°-os élszöge hihetetlenül sima borotválást biztosít. A nagy sebességű motorral hajtott pengék még a legsűrűbb szőrzetet is könnyedén levágják. A belső pengék hegyes, 30°-os élszöge hihetetlenül sima borotválást biztosít. A nagy sebességű motorral hajtott pengék még a legsűrűbb szőrzetet is könnyedén levágják.

Ultragyors (14 000 ciklus/perc) lineáris motor a simaságért

A minden helyzetben lágy és sima borotválást biztosító 14 000 ciklus/perces lineáris motorral, amelyet a Panasonic kifejezetten a borotvákhoz fejlesztett ki, nincs teljesítménycsökkenés vagy hátrahagyott szőrszál, még sűrű szőrzet borotválása esetén sem.

Vágásérzékelő szabályozza a teljesítményt a szakáll sűrűsége szerint

1. Sűrű szőrzet: erőteljes mozgás, a teljesítménycsökkenés megakadályozása érdekében az olyan területeken történő borotváláskor, ahol szakálla sűrű vagy szőrszálai erőteljesek, a hatékony vágáshoz a készülék megnöveli a motor sebességét. 2. Ritka szőrzet: lágy mozgás, az olyan területek borotválásakor, ahol szőrzete ritka vagy szőrszálai finomak, a készülék csökkenti a teljesítményt, hogy a bőrét nem sértő lágy vágást biztosítson.

Multi-fit íves pengék

A kerekített külső védőlemezek még az áll alatt is egyenletesen fekszenek fel a bőrfelületre, és tökéletesen simára borotvált felületet eredményeznek. Az előugró trimmelő penge egyaránt lehetővé teszi a gyors előborotválkozást és az aprólékos bajuszápolást.

Leöblíthető

A vízálló kialakítású borotvát egyszerűen és higiénikusan tisztíthatja folyó víz alatt. Kényelmesen használhatja szárazon, habbal vagy géllel együtt pedig selymesen sima borotválással kényeztetheti bőrét.

Hagyományos minőség – az újítás hagyománya

A rendkívül éles és robusztus kardokat előállító japán kardkészítési hagyományokra építve a Panasonic a legkorszerűbb technológiát alkalmazza, hogy kiemelkedő minőségű pengéket fejlesszen. A japán mesterek technikáját csak a Panasonic borotvapengéinél alkalmazzák. A rendkívül éles és robusztus kardokat előállító japán kardkészítési hagyományokra építve a Panasonic a legkorszerűbb technológiát alkalmazza, hogy kiemelkedő minőségű pengéket fejlesszen. A japán mesterek technikáját csak a Panasonic borotvapengéinél alkalmazzák.

 

Termék típusa:
Férfiborotva
Borotvapengék száma:
5
Nedves működés:
Igen
Cikkszám:
1318719

Kialakítás

Precíziós trimmer:
Igen
Mosható:
Igen

Kijelző/vezérlés

Kijelző:
LCD
Töltöttségi szint kijelző:
Igen

Áramellátás

Állítható feszültség (utazáshoz):
Igen
Elem/ akkumulátor típusa:
Li-ion
Töltési idő:
1 óra

Általános jellemzők

Szín:
Fekete
Szélesség:
72 mm
Magasság:
167 mm
Mélység:
59 mm
Tömeg:
205 g