Kerámia Sópipa

7 490 Ft

A “Sópipa” olyan szabadalmaztatott készülék, amellyel bárhol szabadidejében hozzájuthat a sókristály-terápia minden előnyéhez.
Szállítási cím a kalkulációhoz

Kategória:

Leírás

A kerámia Sópipa speciális, kézzel készült kerámia háza tartós, higiénikus használatot biztosít.

A XX. sz. végén robbanásszerűen megnövekedett az allergiás, asztmás és egyéb légutakkal kapcsolatos megbetegedések száma. Ez egyenes következménye annak, hogy a légzőrendszerünket nap mint nap irritáló szennyeződések tömege éri. Mivel a levegőszennyeződés káros hatásai egyszerűen kivédhetetlenek, egyértelműnek látszik, hogy légútjainkat épp úgy tisztítani, karbantartani kellene, mint bőrünket, hajunkat stb. A barlangterápiák a maguk nemében azért olyan sikeresek, mert az ott lebegő parányi sókristály oldatokat belélegezve szinte kitisztítjuk és ami nagyon fontos nyugtatjuk, regeneráljuk az egész légzőrendszert. Ezek a terápiák viszont költségesek, időigényesek és helyhez kötöttek.

A “Sópipa” olyan szabadalmaztatott készülék, amellyel bárhol szabadidejében hozzájuthat a sókristály-terápia minden előnyéhez.

A kerámia szűrők közé olyan sókristályokat válogattunk, amelyek Európa leghíresebb gyógybarlangjaiból származnak, ahol orvosi statisztikák szerint is, akár 90%-os hatékonysággal javítanak a légúti betegségekben szenvedők állapotán. A készülék halit ásványi sókristályokat tartalmaz, amelyek a középmiocén korban keletkeztek. A Sópipa kerámia szűrőin átlélegezve, a nedves levegővel mikron szinten jutnak le a légúti rendszer minden pontjára a sókristályokban 20-22 millió év óta őrzött jótékony hatású anyagok.

Naponta pár perc használattal kedvezően befolyásolhatjuk a:
– pollenallergiát és az egyéb légúti allergiákat
– asztmát, bronchitist
– hörghurutot, náthát
– légúti fertőző betegségeket
– és nem utolsó sorban a dohányzás okozta légúti problémákat.

A készülék továbbá kiválóan alkalmas, hogy a sókristály terápiát illóolaj terápiával kiegészíthessük. A Sópipa alsó kerámia szűrőjére minimális / egy csepp törtrésze/ mennyiségű illóolajat csepegtetve tovább fokozhatjuk a sókristályok kedvező élettani hatását, mert a megfelelően kiválasztott illóolajok szintén regeneráló, tisztító, nyugtató hatással rendelkeznek. /Pl: myrha, eukaliptusz, borsmenta stb./ Illóolajok használata esetén a készülék alsó szűrője elszíneződhet, ami a Sópipa működését nem befolyásolja.

A készülék hatóanyaga:
kb. 5-6dkg a középmiocén korból származó /halit sókristályok válogatott formában/
Összetétel:
Nátrium-klorid: minimum 99 %. Egyéb összetevők (kb 1%) Kalcium-szulfát, Magnézium-klorid, Kálcium-klorid, Vas(III)-oxid

A készülék felbontás után, használattól függően 6-12 hónapra elegendő hatóanyagot tartalmaz.

A készülék használata:
– A készüléket a szájba véve, azon keresztül lélegezni, majd orron keresztül kifújni a levegőt, a légzést normál intenzitással végezve.
– Az erőltetett belégzés felesleges és kerülendő. A tisztulási folyamat beindulásakor a régi lerakódások köhögéssel, orrfolyással távozhatnak a szervezetből.
– A készüléket napi 15-25 percet ajánlatos használni, de a kezeléseket akár 1-2 óra időtartamra is lehet emelni. Gyermekek esetén a javasolt használati idő 5-20 perc.
– A jobb eredmény elérése érdekében a készüléket nem szezonálisan, hanem folyamatosan kell használni.
– Tisztítása enyhén nedves ruhával történhet, mert a készülékbe víz nem kerülhet.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.