iRobot Roomba 980

314 990 Ft

A leghatékonyabb csúcsminőségű robotporszívó. Az iRobot Roomba 900-as sorozat új mércét állít a takarításban.

Elfogyott

Cikkszám: Roomba 980 Kategória:

Leírás

Gyors bemutatkozás

Az élet túl rövid ahhoz, hogy porszívózással teljen. Bemutatjuk Önnek a legújabb társát az otthona tisztán tartásához és a porcicák elleni védekezéshez: iRobot Roomba 980 – a legjobb robotporszívó a világon! Ismerje meg Ön is!

 

MIRE IS KÉPES EZ A ROBOT?

Okos – egy gombnyomással működik. Elegáns. Biztonságos. Verhetetlen – 10x erősebb szívóerő és 2x hosszabb akkumulátor élettartam. Páratlan teljesítmény – jobban és alaposabban takarít mint elődei. Könnyen kezelhető, jól alkalmazkodó és önálló – feltölti magát takarítás közben. Sokoldalú – szőnyeget és minden más típusú padlófelületet is alaposan takarít. Ügyes – nem esik le a lépcsőről. Vakmerő – leküzdi az útjába kerülő akadályokat 1,6 cm-ig.Fáradhatatlan – 185 m²-t takarít egyetlen töltéssel.

EGYSZERŰEN TÖKÉLETES!

Főbb jellemzői Roomba980

 • iRobot HOME alkalmazás segít kontrollálni a robotot
 • iAdapt 2.0 navigációs rendszer vizuális helymeghatározással
 • Carpet Boost, nagyobb szívóerő a szőnyegekhez
 • 185 m² takarítása egy töltéssel
 • AeroForce® nagy hatékonyságú szűrő
 • Újratöltés akár takarítás közben is
 • Nagyteljesítményű Li-Ion akkumulátor
 • Tökéletesen alkalmazkodó AeroForce tisztítófej
 • Wall-Follow – Falkövető rendszernek köszönhetően alaposan takarít
 • Nagyteljesítményű AeroForce tisztítórendszer
 • Portartálytelítettség kijelző
 • ANTITANGLE rendszerének köszönhetően nem akad bele a kábelekbe
 • 2. generációs Dirt Detect optikai és ultrahangos szennyeződés érzékelő
 • Programozható takarítás
 • Két üzemmódú virtuális fal HALO funkcióval
 • Finom tapintású ütköző, lassított ütköző techológiával
 • Szintérzékelők
 • HOME BASE dokkoló és töltőállomás

Robotot miért az iRobottól?

Az iRobot céget, három, az MIT-n (Massachusetts Institute of Technology) végzett kitűnő mérnök alapította (Colin Angle, Helen Greiner and Rodney Brooks), 1990-ben. Meggyőződésük volt, hogy a robottechnológia egyszer, a nem is olyan távoli jövőben, alapjaiban változtatja meg a világot, ahogy élünk, dolgozunk, tanulunk, gyógyítunk és ahogy TAKARÍTUNK.

Már a létezése első évében a NASA-val történt együttműködés eredményeként bemutatták a Genghis névre keresztelt, földön kívűli kutatásokhoz használható robotot. Az áttörés azonban 1998-ban történt, amikor az iRobot megnyerte a DARPA szerződést, hogy kifejlesszen és gyártson egy tökéletes taktikai robotot, az iRobot PackBot-ot. Ez a robot került bevetésre a Világkereskedelmi Központ, 2001. szeptember 11.-i támadását követően. Szintén a PackBot térképezte fel a fertőzött területeket a Fukushima-i atomerőmű szerencsétlenség után, 2011-ben.

A mindennapi életünkbe azonban csak 2002-ben lépett be az iRobot, amikor az ELSŐ ROBOTPORSZÍVÓT megalkotta, mely ROOMBA nevet kapta.

3 évvel később, 2005-ben, az iRobot piacra dobta az ELSŐ FELMOSÓROBOTOT, A SCOOBA-t és folytatta a háztartásban segítséget nyújtó robotok további fejlesztését. Ennek köszönhetően az iRobot jelenlegi választékában számos igen fejlett robot található, melyek mára már több mint 14 millió háztartásban segítik a házimunkát, ezáltal időt és energiát takarítva meg a háziasszonyok részére.

Mi a legjobb benne?

Bárhonnan, bármikor elérheti a robotot. Egy gombnyomás az egész!

Carpet boost

Az iRobot HOME applikációval teljes mértékben felügyelheti a Roomba 980 robotot, az okostelefonján vagy tableten keresztül időre és helyre való tekintet nélkül. Éppen az irodában ül az asztalánál és eszébe jut, hogy ki kellene takarítania otthon? Csak nyissa meg az iRobot HOME alkalmazást és nyomja meg a “CLEAN” gombot. De az is lehetséges, hogy egész hétre előre beprogramozza, hogy mikor szeretné ha a robot takarítana. Felejtse el a takarítást, majd a Roomba gondoskodik róla! Az iRobot HOME alkalmazás (1.2 verzio) sok hasznos információt tartalmaz a takarításra, műszaki jellemzőkre vonatkozóan.

A kisállatok által elhullatott szőrtől a müzliszemekig minden szennyeződést 50%-kal hatékonyabban takarít.

Dobíjení

Az iRobot Roomba 980 jellemzői között található a robotporszívók legnagyobb innovációja – a 3 fokozatú AeroForce tisztítórendszer, amely 50%-kal hatékonyabb szívóteljesítményt nyújt. Az AeroForce rendszer a tisztítókefék közötti szűk résbe tereli a levegőt, amely gyorsabb és hatékonyabb felszívást eredményez. AeroForce® nagy hatékonyságú szűrő biztosítja a tökéletes tisztaságot.

Lakás vagy az iroda nagyságától függetlenül tökéletes takarítást végez.

Dobíjení

Az új iAdapt 2.0 navigációs rendszer tökéletes takarítást biztosít az egyszobás kislakásokban csakúgy mint a nagy házakban. Az iAdapt 2.0 navigációs rendszernek köszönhetően a Roomba 980 megjegyzi az útvonalát, felismeri a bútorokat, akadályokat és átmegy a másik szobába is.

Addig nem fejezi be, míg tökéletes munkát nem végzett. Az új Li-Ion akkumulátor 4x tovább tart!

Dobíjení

A jobb teljesítmény érdekében a Lithium akkumulátor biztosítja a Roomba 980 robotnak, hogy akár 185 m²-t is kitakarítson egy töltéssel. Ez összehasonlítva a korábbi iRobot akkumulátorokkal 50%-kal nagyon kapacitást és 4x hosszabb élettartamot biztosít. Ha a Roomba 980 szükségét érzi, visszamegy a dokkolóra és feltölti magát, majd folytatja a takarítást onnan, ahol azt korábban abbahagyta.

10x nagyobb erőbedobással a por és piszok ellen.

Carpet boost

A Roomba 980 automatikusan érzékeli ha szőnyegre ér, ekkor aktiválja a CARPET BOOST funkciót, melynek segítségével megnöveli – akár tízszeresére – a motor szívóerejét. A pornak és szennyeződésnek esélye sincs vele szemben!

A por sehova nem tud elbújni a Roomba 980 szemei elől.

Dobíjení

A Wall Follow rendszernek köszönhetően a Roomba 980 tökéletesen takarít a falak mentén, sarkokban és más nehezen elérhető helyeken.

Tökéletesen takarít minden kemény padlófelületet és szőnyeget sőt a bútorok környékét is.

Dobíjení

A Roomba 980 megbirkózik minden típusú padlófelülettel – a 2 egymással szemben forgó gumikefe segítségével minden apró szennyeződést összegyűjt a padlólapok, linoleum, parketta és szőnyeg rései közül. A Roomba 980 egyedülálló kialakításának köszönhetően könnyen befér a fotelek, székek, ágyak alá.

Tele van a lakása kábelekkel, zsinórokkal? A Roomba 980 robotnak ez sem probléma!

Dobíjení

Az iRobot felszerelte a robotporszívóit elakadásmentesítő funkcióval. Amikor a tisztítókefék ellenállásba ütköznek, azonnal elkezdenek az ellenkező irányba forogni, mindaddig amíg a robot kiszabadul a kábelek fogságából és folytathatja a munkáját.

Még a küszöb vagy egyéb váratlan akadály sem állíthatja meg a robotot

Dobíjení

A Roomba 980 könnyedén áthalad a küszöbön vagy más útjába kerülő akadályon, ami alacsonyabb mint 2 cm.

Minden munkát elvégez.

Dobíjení

A SPOT üzemmód aktiválása, egy meghatározott, kb. 1 m² nagyságú terület takarítását teszi lehetővé. Ha pl. a konyhában kiszóródik a földre a cukor, úgy használhatja, mint a seprűt és a kislapátot.

Ha szükséges, tovább növeli a takarítás intenzitását.

Dobíjení

Az innovatív, 2.generációs Dirt Detect rendszer ultrahangos és optikai érzékelőinek segítségével azonnal felismeri a különösen szennyezett területeket és azonnal intenzívebben takarít.

Csak oda megy, ahova Ön is szeretné.

Dobíjení

A kétüzemmódú Virtuális fal a HALO funkcióval kiegészítve a robotot a takarítani kivánt területen belül tartja (Virtuális fal funkció), valamint távol tartja azon tárgyaktól, amelyeket Ön védeni szeretne (HALO funkció). A Virtuális fal egy olyan láthatatlan határvonalat alakít ki, melyet a Roomba nem lép át. A HALO funkció egy 1,2 méteres átmérőjű zónát alakít ki, ahova a robot nem lép be. Így Ön pontosan meg tudja határozni a takarítani kívánt terület nagyságát.

Nem esik le a lépcsőről.

Dobíjení

A robot alján elhelyezett különleges szintérzékelőknek köszönhetően, a robot időben felismeri, ha “nem érez biztonságos talajt a lába alatt” és elkerüli a veszélyes helyet. A Roomba 980 megáll, megfordul és arra a helyre megy, ahol érzi a talajt a kerekei alatt.

Kinek ajánljuk?

A Roomba 980-as az abszolút listavezető a robot porszívók között, így tulajdonosa megbízhat maximális teljesítményében, amely főként AeroForce rendszerének köszönhető. Kétszer olyan hosszú Li-Ion akkumulátora, csendes működése és könnyű fenntarthatósága még kényelmesebbé teszi a takarítást tulajdonosa számára.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.