iRobot Roomba 886

195 500 Ft

A leghatékonyabb csúcsminőségű robotporszívó. Az iRobot Roomba 800-as sorozat új mércét állít a takarításban.

Elfogyott

Cikkszám: Roomba 886 Kategória:

Leírás

Az eddigi leghatékonyabb háztartási robot porszívó és a legelső a kategóriájában. Az új iRobot 800-as széria a takarítás minőségét még magasabb szintre helyezi. A készülék vákuum szívó hatása közel 50 %-kal nőtt forradalmian új AeroForce technológiájának köszönhetően. Ötszörös szívó ereje is kiegészül két tisztítófejjel, amelyek egymással szembe forogva hatékonyan szívják fel a port, a durva szennyeződéseket és a legfinomabb szemcséket bármilyen típusú padlóról és szőnyegről. Mivel ezek a kefék minimális karbantartást igényelnek, még könnyebbé teszik a Roomba használatát az Ön számára. A Roomba 886-as további előnye, hogy sokkal halkabb elődeinél, kétszer olyan hosszú ideig bírja az akkumulátora, portartálya is kétszer akkora. Ezenkívül a Roomba 886-as további előnyei , hogy sokkal halkabb elődeinél, kétszer olyan hosszú ideig bírja az akkumulátora, a portartálya is kétszer akkora illetve a töltőállomás egy beépített adapterrel rendelkezik. Ne sajnálja a pénzt otthonára és kényelmére. Vegyen egy új Roomba 886-at. Ellentétben a 870-es modellel a Roomba 886-as világítótorony funkcióval is rendelkezik, amelynek segítségével egyszerre több szobát takaríthat ki.

A Roomba 886as modell fő előnyei

 • Mindenféle padló és szőnyeg tisztítására alkalmas
 • iAdapt navigációs rendszerrel működik
 • Három fokozatú AeroForce segíti a hatékonyságát
 • Wall Follow – Falkövető rendszer. Továbbfejlesztett módon takarít a sarkokban és a falak mentén
 • AeroForce gumi bevonattal rendelkező tisztítófejekkel növeli hatékonyságát
 • Nagy kapacitású portartály
 • AeroForce® nagy hatékonyságú szűrő
 • Portartály telítettség kijelző
 • Az ún. ANTITANGLE rendszer megakadályozza a zsinórokban és a szőnyegekben történő elakadást
 • Audiós és vizuális szennyeződés érzékelők
 • Takarítás időzítő funkció
 • ROOM-TO-ROOM funkció
 • Megformált ütköző a kifinomultabb érintkezésért
 • Szintkülönbség felismerő szenzor
 • Távirányító
 • Xlife akkumulátor a kétszer olyan hosszú élettartamért
 • Töltőállomás beépített adapterrel

Miért az iRobottól érdemes vásárolni?

Az iRobot kifejezetten a robotok területére specializálódott. Befektetéseit mindig a további fejlesztésekre fordította és fókuszában mindig a robotok tökéletesítése állt. Három alapító tagja (Colin Angle, Helen Greiner and Rodney Brooks) hitt abban, hogy a robot technológia egy napon megváltoztatja az emberek munkáját, a tanulást, a gyógyítást és a háztartásokban a takarítás módját is. Megalakulásának első évében mutatták be a NASA-val közösen kifejlesztett űrrobotot, a Genghis-t. A nagy áttörést 1998-ban az jelentette, amikor az iRobot szerződést köthetett a DARPA (Fejlett Védelmi Kutatási Projektek Ügynöksége) ügynökséggel és ennek keretén belül kifejlesztette és legyártotta a taktikai mobil robotot, a PackBot-ot.

Ez a sokoldalú robot nyújtott segítséget az amerikai kormánynak 2001-ben a World Trade Center ellen elkövetett terrortámadás után. A PackBot ugyancsak részt vett a 2011-ben bekövetkezett japán Fukushima-i katasztrófa után a szennyezett területek feltérképezésében. A 2002-es évben az iRobot a mi életünkben is belépett. Ekkor jelent meg az első robot porszívó, a Roomba. Három évvel később az iRobot piacra dobta a Scoobát és folytatta háztartási robotjainak fejlesztését. Az iRobot portfóliójában számos korszerű robot található, amelyek világszerte több, mint 14 millió ember életét könnyítik meg a takarításban.

Az
iRobot Roomba 886– as főbb jellemzői

A legokosabb takarító és navigációs rendszer az iAdapt

A Roomba már első megjelenésekor is olyan, jól megalkotott rendszerekkel jelent meg a piacon, amelyek az iRobotot iRobottá teszik. A rendszer egyik legfontosabb tagja az iAdapt. Az iAdapt navigációs rendszer tucatnyi szenzorja 40 féle előre definiált mozgás segítségével percenként 67-szer monitorozza a szobát, amely biztosítja, hogy a Roomba tökéletes takarítást végezzen az adott helyiség feltételeihez igazítva.

Három fokozatú takarítási rendszer – AeroForce

Bemutatjuk a háztartási robot porszívók piacán létező, egyik leginnovatívabb fejlesztést. Ez az AeroForce rendszer, amely segítségével a porszívó robot vákuumszívó teljesítménye 50%-kal nőtt.

1. Forgó oldalkefe

Az oldalkefe biztosítja a Roomba számára a bútorok körül, a falak mentén és a sarkokban is a hatékony takarítást, az ún. Wall Follow, falkövető rendszer segítségével.

2. Két egymással szembe forgó tisztítófej

A két egymással szembe forgó gumi tisztító fej lehetővé teszi minden típusú padló takarítását. Kialakításuknak köszönhetően a por és a szennyeződés nem ragad a forgó alkatrészekre, így fenntartásuk minimális.

3. Kiváló szívó hatás

Az AeroForce rendszer a levegőt a rotáló kefék közötti szűk résbe sűríti, ezáltal a kefék jelentősen felgyorsulnak. Az új motorral együtt a Roomba 800-as széria robotjainak szívó ereje nagymértékben nőtt. A korábbi modellekkel összehasonlítva szívó hatékonysága mintegy ötszöröse lett. A készülék AeroForce® nagy hatékonyságú szűrőkkel is el van látva.

AeroForce tisztító fej

A Roomba 886-as modell AeroForce tisztító fejjel felszerelt, amely dinamikusan alkalmazkodik a tisztítani kívánt felülethez, legyen az padló, linóleum, csempe vagy szőnyeg.

Nagy kapacitású AeroForce portartály

A Roomba 886-as nagy kapacitású AeroForce portartálya, AeroForce® nagy hatékonyságú szűrője használatával még a legfinomabb porszemcséket is összegyűjti. A robot külön kijelzi, ha a portartály megtelt.

Szennyeződés felismerő

A 2. generációs Dirt Detect rendszer audiós és vizuális szenzorjainak segítségével még inkább célba veszi a leginkább szennyezett területeket.

Takarítás időzítő

A takarítás időzítővel dátumra és órára pontosan megadhatja a robotnak, hogy mikor álljon neki a takarításnak. A Roombát bármilyen napszakban üzembe helyezheti, anélkül, hogy felügyelnie kellene munkáját. Akár minden napra is beállíthatja más-más időpontra vagy háromszori takarítást is megadhat neki minden héten, a Roomba a megadott időpontokban elvégzi feladatát, folyamatosan tisztán tartva ezzel az Ön lakását.

ROOM-TO-ROOM funkció

A ROOM-TO-ROOM funkció használata segít a Roomba robotporszívónak a tájékozódásban a teljes területen, azaz az egész lakást ki tudja takarítani szobáról szobára egy takarítási fázisban. Hagyja nyitva az ajtókat és helyezze el a Virtuális Lighthouse világítótornyot /tornyokat a használati útmutatónak megfelelően. A Roomba először kitakarítja az első helyiséget, majd ha azt tisztának ítéli meg, áthalad a következőbe a Virtuális Lighthouse világítótorony segítségével. A Roomba addig takarít amig a világítótornyokat érzékeli.

Kinek ajánljuk?

A Roomba 886-as az abszolút listavezető a robot porszívók között, így tulajdonosa megbízhat maximális teljesítményében, amely főként AeroForce rendszerének köszönhető. Kétszer olyan hosszú Xlife akkumulátora, csendes működése és könnyű fenntarthatósága még kényelmesebbé teszi a takarítást tulajdonosa számára.

iRobot Roomba 790

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.