iRobot Roomba 866

185 999 Ft

A vadonatúj Roomba 866-es az AeroForce tisztító rendszernek köszönhetően még a 700-as sorozat kíváló tisztító képességét is felülmúlja.

Elfogyott

Cikkszám: Roomba 866 Kategória:

Leírás

866

Az új iRobot 800-as széria a takarítás minőségét még magasabb szintre helyezi. Vákuum szívó hatása közel 50%-kal nőtt forradalmian új AeroForce technológiának köszönhetően. Ötször erősebb vákuum ereje kiegészül két egymással szemben forgó tisztítófejjel, amelyek hatékonyan szívják fel a port és a legfinomabb szemcséket minden típusú keménypadlóról és szőnyegről. Mivel ezek a kefék minimális karbantartást igényelnek, még könnyebbé teszik a Roomba használatát. A Roomba 866-os modell további előnyei, hogy sokkal halkabb elődeinél, kétszer olyan hosszú ideig bírja az akkumulátora és portartálya is kétszer akkora.

A Roomba 866– es modell fő előnyei

 • Mindenféle padló és szőnyeg tisztítására alkalmas
 • Intelligens iAdapt navigációs rendszerrel működik
 • AeroForce tisztító rendszerrel ellátott
 • Wall Follow – Falkövető rendszer. Továbbfejlesztett módon takarít a sarkokban és a falak mentén
 • AeroForce gumi bevonattal rendelkező tisztítófejekkel növeli hatékonyságát
 • Nagy kapacitású portartály
 • HEPA szűrő
 • Portartály telítettség kijelző
 • Az ún. ANTITANGLE rendszer megakadályozza a zsinórokban és a szőnyegekben történő elakadást
 • Audiós és vizuális szennyeződés érzékelők
 • Takarítás időzítő funkció
 • Megformált ütköző a kifinomultabb érintkezésért
 • Szintkülönbség felismerő szenzor
 • Xlife akkumulátor a kétszer olyan hosszú élettartamért
 • Töltőállomás beépített adapterrel

Miért az iRobottól érdemes vásárolni?

Az iRobot kifejezetten a robotok területére specializálódott. Befektetéseit mindig a további fejlesztésekre fordította és fókuszában mindig a robotok tökéletesítése állt. Három alapító tagja (Colin Angle, Helen Greiner and Rodney Brooks) hitt abban, hogy a robot technológia egy napon megváltoztatja az emberek munkáját, a tanulást, a gyógyítást és a háztartásokban a takarítás módját is. Megalakulásának első évében mutatták be a NASA-val közösen kifejlesztett űrrobotot, a Genghis-t. A nagy áttörést 1998-ban az jelentette, amikor az iRobot szerződést köthetett a DARPA (Fejlett Védelmi Kutatási Projektek Ügynöksége) ügynökséggel és ennek keretén belül kifejlesztette és legyártotta a taktikai mobil robotot, a PackBot-ot.

Ez a sokoldalú robot nyújtott segítséget az amerikai kormánynak 2001-ben a World Trade Center ellen elkövetett terrortámadás után. A PackBot ugyancsak részt vett a 2011-ben bekövetkezett japán Fukushima-i katasztrófa után a szennyezett területek feltérképezésében. A 2002-es évben az iRobot a mi életünkben is belépett. Ekkor jelent meg az első robot porszívó, a Roomba. Három évvel később az iRobot piacra dobta a Scoobát és folytatta háztartási robotjainak fejlesztését. Az iRobot portfóliójában számos korszerű robot található, amelyek világszerte több, mint 13 millió ember életét könnyítik meg a takarításban.

Az
iRobot Roomba 866 – es főbb jellemzői

A legokosabb takarító és navigációs rendszer az iAdapt

A Roomba már első megjelenésekor is olyan, jól megalkotott rendszerekkel jelent meg a piacon, amelyek az Robotot iRobottá teszik. A rendszer egyik legfontosabb tagja az iAdapt. Az iAdapt navigációs rendszer tucatnyi szenzorja 40 féle előre definiált mozgás segítségével percenként 67-szer monitorozza a szobát, amely biztosítja, hogy a Roomba tökéletesen takarítást végezzen az adott helyiség feltételeihez igazodva. Více informacízde.

Három fokozatú takarítási rendszer – AeroForce

Bemutatjuk a háztartási robot porszívók piacán létező, egyik leginnovatívabb fejlesztést. Ez az AeroForce rendszer, amely segítségével a porszívó robot vákuumszívó teljesítménye 50%-kal nőtt.

1. Forgó oldalkefe

Az oldalkefe biztosítja a Roomba számára a bútorok körül, a falak mentén és a sarkokban is a hatékony takarítást, az ún. Wall Follow, falkövető rendszer segítségével.

2. Két egymással szembe forgó tisztítófej

A két egymással szembe forgó tisztítófej lehetővé teszi minden típusú padló takarítását. Kialakításuknak köszönhetően a por és szennyeződés nem ragad a forgó alkatrészekre, így fenntartásuk minimális.

3.Kiváló szívó hatás

Az AeroForce rendszer a levegőt a rotáló kefék közötti szűk résbe sűríti, ezáltal a kefék jelentősen felgyorsulnak. Az új motorral együtt a Roomba 800-as széria robotjainak szívó ereje nagymértékben nőtt. A korábbi modellekkel összehasonlítva szívó hatékonysága mintegy ötszöröse lett. A készülék HEPA szűrőkkel is el van látva.

AeroForce tisztító fej

A Roomba 866-es modell is AeroForce tisztító fejjel felszerelt, amely dinamikusan alkalmazkodik a tisztítani kívánt felülethez, legyen az padló, linóleum, csempe vagy szőnyeg.

Roomba 790

Nagy kapacitású AeroForce portartály

A Roomba 866-es nagy kapacitású AeroForce portartálya, HEPA szűrőjehasználatával még a legfinomabb porszemcséket is összegyűjti. A robot külön kijelzi, ha a portartály megtelt.

Szennyeződés felismerő

A 2. generációs Dirt Detect rendszer audiós és vizuális szenzorjainak segítségével még inkább célba veszi a leginkább szennyezett területeket.

Takarítás időzítő

A takarítás időzítővel dátumra és órára pontosan megadhatja a robotnak, hogy mikor álljon neki a takarításnak. A Roombát bármilyen napszakban üzembe helyezheti, anélkül, hogy felügyelnie kellene munkáját. Akár minden napra is beállíthatja más-más időpontra vagy háromszori takarítást is megadhat neki minden héten, a Roomba a megadott időpontokban elvégzi feladatát, folyamatosan tisztán tartva ezzel az Ön lakását.

Kinek ajánljuk?

A Roomba 866-es modellt nagyobb lakásokba és háztartásokba ajánljuk. Az új 866-es modell AeroForce rendszerének köszönhetően maximális hatékonysággal dolgozik, Xlife akkumulátorának élettartama kétszer olyan hosszú, mint korábbi társainak, halkabb és karbantartása is nagyon egyszerű.

iRobot Roomba 790

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.