Sópipa – az új nemzedék békepipája

Sópipa – az új nemzedék békepipája

Az erdeti, szabadalmaztatott magyar Sópipa már a Webmohikan webshopjában is kapható!

Sópipa

A békepipa egyes indián népek által szertartásosan használt cifra pipa. Általában béke, szerződés vagy szövetség megkötésekor használták: körbeültek, a törzsfőnök meggyújtotta, majd körbeadta.

Humoros megfogalmazással élve a Sópipa is békekötésre alkalmas – saját egészségünkkel. Allergia, asztma, megfázás és más légúti megbetegedések esetén alkalmazható. A Sópipa az otthonodba viszi a sóbarlang-terápiák gyógyhatását, hisz a kerámiaszűrők közé olyan sókristályokat válogattak az alkotók, amelyek Európa leghíresebb gyógybarlangjaiból származnak. A készülék kerámiaszűrőin átlélegezve a nedves levegővel mikroszinten jutnak a légúti rendszer minden pontjára a kristályokban 20-22 millió éve őrzött jótékony hatású anyagok.

“Mindenképpen pozitív visszajelzést kaptam a két recitív arcüreggyulladásos betegtől. Két esetben azt tapasztalta a szülő, hogy a használat alatt a kialakuló asthmás roham oldása hamarabb következett be, kevesebb ideig tartott a kínzó köhögés, hamarabb vált oldottá. Két esetben a rohamgyakoriság csökkent…”
Dr. Pátz Ferenc, pulmonológus

További információkat a Sópipa weboldalán olvashatsz.

Webshopunkban az alábbi Sópipák érhetőek el: