Takaríts okosan!

Takaríts okosan!

 Egyre több okoseszköz áll rendelkezésünkre, amelyekkel megkönnyíthetjük a takarítást. Az iRobot termékei gombnyomásra felporszívóznak vagy felmosnak az adott területen. Ezek a termékek előnyösek lehetnek olyan háztartásokban, ahol indokolt a gyakori takarítás: kisgyermekes családoknak vagy kisállattartóknak.

iRobot Roomba porszvívók

A tökéletesen felszerelt Roomba 960-as robotporszívó segít abban, hogy megszabadulj a mindennapi portól és szennyeződésektől otthonodban. A precíziós iAdapt 2.0 navigációs rendszer vizuális helymeghatározással, valamint a háromfokozatú AeroForce tisztítórendszer biztosítja a tökéletes takarítást, akár 185 m² felületen is. Az iRobot HOME applikációnak köszönhetően (IOS, Android rendszereken) bármikor, bárhonnan elérheted, elindíthatod és ellenőrizheted a saját Roomba 960-as robotod.

 

960

 

iRobot Braava felmosórobot

Okos, egyszerű és tiszta – ez az új Braava jet. Kompakt padlótörlő robot konyhákhoz, fürdőszobákhoz és más szűk helyekhez. Ha gyorsan és hatékonyan szeretnéd a padlódat feltörölni, akkor a Braava jet kitűnő választás. iAdapt 2.0 navigációs rendszerrel, 3 féle takarítási móddal, eldobható vagy újrahasználható törlőrongyokkal és rezgő takarítófejjel.

 

braavajet240