Csak fiatalosan!

Csak fiatalosan!

 

Na de mivel lephetnénk meg a fiatalokat? Vagy esetleg mivel lepjék meg ők magukat?

 

  1. Tablet

Egyetemistaként és munkavállalóként is hasznos lehet egy tablet, hiszen megkönnyítheti a mindennapjainkat: jegyzetelhetünk rajta, rajzolhatunk, böngészhetünk a neten, filmeket nézhetünk, távirányítóként használhatjuk stb. Szóval egy igazi „mindenes”.

Az IndianTAB-hoz most 25 990 Ft-ért juthatsz hozzá webshopunkból, ráadásul egy igazi indiántollat is adunk ajándékba, amellyel akár rajzolhatsz is tableteden!

 

No automatic alt text available.

 

 

Képünk illusztráció, akciónk a készlet erejéig tart.

 

  1. Fényképezőgép

A közösségi média világa még inkább arra ösztönöz, hogy megörökítsük legjobb pillanatainkat, hogy aztán megoszthassuk másokkal. Ügyeljünk arra, hogy ne csak rögzítsük, hanem meg is éljük ezeket a momentumokat – később pedig a minőségnek köszönhetően újra is élhessük azokat!

 

dmc-lx100

 

  1. Háztartási gépek

Egy kezdő háztartást felszerelni elég költséges, és elérkezik az az életkor, amikor különböző háztartási gépeknek is nagyon tud örülni az ember. Ilyennek számít a Panasonic kávéfőzője is, amellyel a nekünk megfelelő aromájú feketét főzhetjük le reggelente.

 

nc-zf1

 

  1. Fürdőszobai kellékek

Néha szükségünk van egy kis énidőre: bevonulunk a fürdőszobába, és élvezzük az otthoni wellnesst.

A wellness jár a fogainknak is! A Panasonic szájzuhanya felüdülés a fogaknak, hisz nem okoz akkora tortúrát, mint egy hagyományos fogkefe, viszont kitűnően tisztít.

ew1211-450x393