Mivel lepjem meg Aput?

Mivel lepjem meg Aput?

 

A férfiakról se feledkezzünk meg így az ünnepek közeledtével, hiszen ők azok, akik gondoskodnak a karácsonyfáról, és akik olyan hálás tekintettel tudnak nézni szívük hölgyére az ünnepi menü elfogyasztása után.

 

  1. Okostévé

A Panasonic okostévéivel akár a neten is böngészhetünk, így Apu le tudja ellenőrizni, pontosan mikor is kezdődik a meccs – vagy akár vissza is nézheti. A Webmohikan ráadásul be is üzemeli a család új tévéjét: rendeld meg a szolgáltatást itt!

 

tx-50dx700e

 

  1. Házimozirendszer

Egy szuper tévéhez egy bika házimozirendszer is dukál: tényleg azt fogod hinni, hogy a bika ott van a nappaliban, nem csak a képernyőn. A Panasonic rendszerével pedig egyszerűen hallgathatsz zenét akár közvetlenül okostelefonodról is.

 

sc-btt405-5-1

 

  1. Elektromos borotva

Vége van a „No Shave Novembernek”, a bajusz és a szakáll és a Télapónak dukál. Elég, ha csak a fenyő tűlevele szúr idén télen.

 

es-lv65

 

  1. Robotporszívó

Egy robotporszívóval akár mindkét szülőnek örömet okozhatunk: Apu átvállalhatja a porszívózást Anyutól, az iRobot Roomba pedig Aputól. Nem csak a csillagszórófog csillogni, hanem a lakás is!

 

roomba-605

 

Szerinted minek örülne a legjobban Apu?